La FestMassa

La Massa CCV comença una nova temporada i ho fan amb la FESTMASSA, un dia sencer per celebrar la retrobada després de les vacances d’estiu.

Programa d'activitats

PUJA’T PER LES PARETS
La jornada començarà obrint les portes del rocòdrom Germans Estorach en una jornada de portes obertes per a petits i grans on els més agosarats podran posar a prova la seva forma física mentre els més menuts ajuden a pintar un mural de la mà de la il·lustradora Mireia Pujol Riera. Tots els socis de La Massa CCV tenen l’ocasió de fer una ullada al món de l’escalada esportiva de la mà d’Enfila’t, el nou equip gestor d’aquesta instal·lació esportiva. Tot això amanit amb bona música, entrepans, begudes i bon ambient!

Lloc: Rocòdrom Germans Estorach
Horari: de 10 a 19 hores
Preus inscripció anticipada: adults, 10€ / infantil, 7€ – Sense inscripció prèvia, a taquilla: adults 13€ / infantil 10€
Inscripcions: Enviar un correu a rocodrom@lamassaccv.org indicant els noms i cognoms i l’edat de cada persona que s’inscriu

FEM UN PICA-PICA?
A mig matí la Secció de Gastronomia convida a participar en un taller d’elaboració d’aperitius i compartir la degustació amb els altres participants.

Lloc: Sala Guastavino del Teatre de La Massa
Horari: de 11:30 a 13:30 hores
Preu: 5€
Inscripcions clicant aquí.
Aforament limitat a 15 participants

GAUDEIX LA MÚSICA
A la tarda, la Secció de Música de La Massa et convida a assistir a un deliciós concert de guitarra de la mà de Sergi Vicente i Juan Ruano, acompanyats del percussionista Jordi Herreros, interpretant composicions de Paco de Lucía, Sergi Vicente, Joaquín Rodrigo i Manuel de Falla.

Lloc: Sala d’Exposicions de La Massa CCV
Horari: de 18 a 19 hores
Preu: 5€
Inscripcions clicant aquí. 
Aforament limitat a 50 persones

SOPAR JUNTS ÉS MASSA
Per fer temps i agafar forces per l’espectacle de rumba que tancarà la FESTMASSA, sopar lleuger amb el tastet especial preparat exclusivament per la FESTMASSA per l’equip de restauració de 1890 LA MASSA.

Lloc: restaurant 1890 LA MASSA
Horari: a partir de les 19:30
Preu: 15 €
Inscripcions clicant aquí. 
Aforament limitat a 20 persones

LA RUMBA JA ÉS AQUÍ!
I per acabar la jornada, La Massa CCV ha programat un concert de Rumba Catalana a càrrec d’Els 4 de la Cera. 

Lloc: La Massa Teatre
Horari: 21 h
Preu:  5 € 
Venda d'entrades clicant aquí. 
Aforament limitat a 200 persones

18/09/2021
Hora inici 10:00

Enllaços

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-09-2021 11:09