La Fira contra el càncer recupera l'espai de can Rafart

Última revisió 30-05-2022 10:27
30/05/2022

Aquest cap de setmana torna la Fira contra el càncer de Vilassar de Dalt que recupera el seu espai i dates tradicionals.

Després del parèntesi provocat per la pandèmia, la Fira contra el càncer de Vilassar de Dalt torna a celebrar-se el primer cap de setmana de juny al Parc de can Rafart. Un cop més, les xerrades divulgatives, les actuacions i la fira de productes diversos seran el centre de les jornades que se celebraran els dies 4 i 5 de juny. 

La fira s'obrirà el dissabte 4 de juny a les 10 del matí amb les tradicionals parades i una campanya especial de donació de sang. La inauguració oficial de les jornades serà a les 10.45 h, a la carpa de Ràdio Vilassar de Dalt, espai que també acollirà les diverses xerrades i entrevista durant tot el cap de setmana. Al programa de xerrades d'aquest any hi ha la Presentació de la nova Junta directiva de l'entitat Vilassar de Dalt contra el càncer i una taula rodona amb professionals de la medicina oncològica el dissabte i entrevistes amb experiències personals el diumenge. Com és habitual, l'escenari instal·lat a la carpa de can Rafart acollirà actuacions durant tot el dia com una masterclass de Ritmes llatins, l'exhibició de balls de l'Aula de Dansa de Vilassar, un tastet de danses del món amb l'Acadèmia Blue Moon Dansa, el grup vilassarenc Tike Nila Bollywood i l'associació Anwar Oriental & Som Bollywood o el concert de Miquel Nafria dissabte al vespre. Diumenge al migdia serà el torn del taller de Qui gong i balls terapèutics. 

Tampoc hi faltaran els àpats populars: un dinar el dissabte amb amanida i paella, una xocolatada per berenar i un sopar de pa amb tomàquet i embotit.

Entre les novetats d'aquest any hi ha la primera edició del Concurs solidari de puzzles organitzat per Magin Juguetes i en el qual hi podran participar totes les persones que ho vulguin a partir de 6 anys. També hi haurà un nou Bingo electrònic al llac del Parc organitzat pel Consell d'Infants de Vilassar de Dalt.

Fira contra el càncer
Fira contra el càncer