La Massa Teatre: We have a voice

El Concert solidari de Vilassar de Dalt contra el càncer comptarà de nou, vista la bona resposta del públic en el concert de l’any passat, amb el Barcelona Gay Men’s Chorus (BGMC). 

Aquesta vegada ens presenta “We have a voice” un espectacle musical amb les cançons més significatives que els han acompanyat damunt dels escenaris.

“We have a voice”, dirigit per Gerard Ibáñez, posa títol a un recull d’arranjaments musicals corals plens de missatges aptes per a qualsevol públic. En aquest espectacle podrem escoltar, veure ballar i interpretar als més de 60 nois de la formació coral.

La sensibilitat, l’emoció, l’energia, el moviment i la passió son la clau de joc a “We have a voice”. 

Els Barcelona Gay Men’s Chorus són el Cor LGTBI+ més nombrós del país, el primer en tenir un disc propi i també el més atrevit. Els BGMC et faran cantar, saltar, ballar i emocionar-te viatjant amb ells per les harmonies vocals i la seva particular posada en escena. Molta gent diu que mai deixen indiferent al públic. T’ho perdràs?

* Aquest espectacle està adaptat per a persones sordes i està signat en Llengua de Signes Catalana en la seva totalitat.

Més informació i entrades clicant aquí.

15/10/2022
Hora inici 20:00
15 € (17 € a taquilla)

Enllaços

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-09-2022 13:19