L'Associació Coixinet es presenta en societat

Última revisió 08-11-2021 13:35
08/11/2021

Aquest cap de setmana es va presentar la nova Associació Coinxinet en unes jornades organitzades a l'Espai Cívic Les Escoles que van servir per donar a conèixer les múltiples eines i recursos que ofereix la tecnologia en camps com la divulgació i l'educació.

Seguint amb la voluntat principal de la nova entitat: acostar la tecnologia a grans i petits; aquest cap de setmana es van organitzar unes jornades amb tallers i xerrades al voltant de la tecnologia i les seves aplicacions que també van servir de presentació de l'associació. 

L'Associació Coinxinet neix amb l'objectiu d'ensenyar els molts i diversos usos de la tecnologia fent-ne sempre un bon ús i és amb aquesta premisa que es van crear els tres espais en què es va organitzar l'esdeveniment. En una de les sales els assistents podien experimentar amb diverses eines lúdiques i jocs per apropar-se a conceptes com el pixel art, la programació o els jocs inclusius; en un segon espai podien conèixer aplicacions tecnològiques com la impressió 3D o la realitat virtual; la tercera sala va acollir xerrades i conferències amb temes com l'edició de vídeo per a xarxes socials, els podcasts o la programació educativa. Tot plegat, activitats per posar en valor la tecnologia com a eina educativa de present i de futur.

Enllaços