Les botigues de Vilassar a un clic

Última revisió 22-12-2020 09:58
22/12/2020

Dins de la campanya de promoció del comerç Fem que vagi bé, l'Ajuntament de Vilassar impulsa l'aparador de comerç, un espai al web vilassarturisme.cat amb accés fàcil i ràpid al directori comercial de Vilassar amb gairebé una quarantena d'establiments.

Des de l'ajuntament de Vilassar, i com una de les accions de la campanya Fem que vagi bé, s'impulsa la digitalització del comerç i per facilitar-ne la cerca i coneixement a tota la ciutadania neix el nou aparador de comerç al web vilassarturisme.cat. En aquest espai i amb un sol clic, podeu trobar a gairebé una quarantena de comerços amb tota la informació detallada. Aquí podreu consultar les dades de contacte i ubicació dels diferents establiments així com una breu descripció del qui són i què ofereixen els comerciants i professionals de Vilassar de Dalt.

Amb accions com aquesta, l'Ajuntament vol apropar el comerç a la ciutadania i així incentivar el consum de proximitat, ja que Vilassar compta amb una xarxa àmplia d'establiments on trobar serveis i productes de qualitat i atenció personalitzada i propera.

Comprar a Vilassar és la millor manera de reactivar l'economia local, entre tots #femquevagibe!

Enllaços