Nova convocatòria de residències artístiques a La Massa per a la temporada 21-22

Última revisió 15-09-2021 11:08
14/09/2021

Amb la voluntat de fomentar la formació i la creació artística, La Massa Teatre promou la convocatòria de residències artístiques perquè artistes i companyies puguin desenvolupar projectes artístics originals.

Fins al 30 de setembre, estudiants o professionals que estiguin en companyies amateurs, emergents o professionals de qualsevol edat que treballin en qualsevol de les disciplines d’arts en viu (teatre, música, circ, performance o nous llenguatges artístics) poden presentar els seus projectes per optar a una residència artística en un dels dos espais del Sistema d’arts en viu de Vilassar (La Massa Teatre i El Casal Popular).

El període de residència artística a Vilassar serà de 4 setmanes per a cada companyia o artista resident i l’espectacle, que haurà de ser original, es representarà durant la temporada següent a La Massa Teatre.

Un cop rebuts els projectes, un comitè de selecció format per la presidenta del Consorci del Centre cultural La Massa, la directora del teatre, la presidenta del Casal Popular i el responsable tècnic del teatre escollirà un màxim de 4 propostes.

Podeu consultar els detalls de la convocatòria al document adjunt.

La Massa
La Massa

Et pot interessar