'Recicletada' a dues rodes

Activitat impulsada per l'alumnat de l'Institut Jaume Almera amb motiu del Dia Europeu dels Parcs.

L'activitat està inclosa dins les propostes que ha fet l'alumnat de l'Institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt, que ha participat al projecte de servei comunitari del Parc d'enguany. L'activitat consisteix en una bicicletada amb tres propostes de recorregut diferents a desenvolupar de forma lliure, dins la franja horària establerta i en grups de màxim 6 persones. La idea és que mentre es fa el recorregut en bicicleta, es vagi recollint la brossa que ens trobem pel camí i fer-ho en forma de concurs: el grup que més quilos de brossa reculli guanya. El premi és tenir un parc més net.

Els recorreguts passen pel Centre d’informació de la Creu de Can Boquet, on trobarem un vehicle del Parc per dipositar les deixalles que recollim al llarg de la ruta.

Fora de l’horari establert caldrà que cadascú dipositi les deixalles recollides als contenidors del municipi. Cal portar guants i un recipient o bossa per recollir les deixalles.

Podeu penjar les vostres imatges a les xarxes socials amb l'etiqueta #RecicletadaDuesRodes per tal de donar visibilitat a l'acció. 

Podeu trobar la informació detallada i les rutes clicant aquí.

Cal portar mascareta. Per recomanacions sanitàries relacionades amb la COVID-19, dugueu la mascareta posada i mantingueu les distàncies de seguretat requerides entre persones. Cal circular en grups de 6 persones o inferiors, a velocitat tranquil·la i respectant la resta d’usuaris del Parc. Cal portar calçat adequat, roba còmoda i adequada al temps que faci, gorra, esmorzar i aigua.

 

22/05/2021
Hora inici 09:30
Activitat gratuïta
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-05-2021 17:18