Resultat final dels pressupostos participatius

Última revisió 28-05-2021 09:09
28/05/2021

Nous equipaments esportius públics, l’skate park i la millora del parc infantil de can Rafart són les propostes guanyadores dels primers pressupostos participatius de Vilassar.

Els veïns i veïnes de Vilassar han decidit amb el seus vots els projectes guanyadors dels pressupostos participatius. El projecte més votat, amb 286 vots, ha estat la instal·lació de nous equipaments esportius públics, seguit de l’skate park i la millora del parc infantil de can Rafart amb 264 vots cadascun. Donat que hi ha hagut un empat en la segona posició, l’Ajuntament ha decidit declarar com a propostes guanyadores els tres projectes més votats per la ciutadania. Això suposarà fer un esforç pressupostari i incrementar la quantitat inicial de 135.000 euros amb els recursos necessaris per tal de procedir a la execució dels 3 projectes.

En total han votat 723 persones, xifra que suposa un 9,2% de participació. Els vots emesos, però, han estat 2.053. Això s’explica perquè cada persona podia votar entre 1 i 3 projectes de les 12 propostes finalistes.  

Ara l’Ajuntament convoca la ciutadania en un jornada oberta i presencial a la carpa de can Rafart per exposar el procés i les propostes guanyadores. L’acte tindrà lloc el proper dimarts 1 de juny a les 7 de la tarda.

Podeu consultar tota la informació del procés a participa.vilassar.cat