Segona edició del concurs de decoració nadalenca NadalVDD

Última revisió 01-12-2021 12:48
17/11/2021

Entre l'1 i el 16 de desembre us podeu inscriure a la segona edició de NadalVDD, el Concurs de decoració nadalenca de Vilassar de Dalt.

La Comissió de Festes i les regidories de Cultura i Festes convoquen, per segon any, el concurs NadalVdD que premiarà les millors decoracions de Nadal amb targetes moneder per gastar al comerç i la restauració de Vilassar.

Entre l'1 i el 16 de desembre podeu participar al segon concurs de decoració nadalenca NadalVdD. Per fer-ho, cal que vestiu de Nadal un espai de casa vostra o de l'entitat que representeu que es pugui veure des del carrer. Un cop fet, cal entrar una instància amb una fotografia de l'espai. Per fer la inscripció a l'OAC cal demanar cita prèvia. Hi podrà participar qualsevol persona empadronada a Vilassar de Dalt o entitat del municipi. 

Es lliuraran 3 premis a les composicions que millor mostrin el caire festiu nadalenc, que consistiran en targetes moneder per poder utilitzar al comerç i la restauració de Vilassar de Dalt. Hi haurà un primer premi de 300 €, un segon premi de 200 € i un tercer premi de 100 €. 

Podeu consultar les bases i descarregar l'autorització per a la publicació i tractament de les dades personals o de l’entitat al document adjunt.

NadalVdD
NadalVdD