S'obren les inscripcions pel III Simposi In Maritima que tindrà lloc el 3 de juliol en format telemàtic

Última revisió 11-03-2021 09:58
11/03/2021

Torna una nova edició del Simposi In Maritima centrada, aquest any, en el món de la mort al Maresme Medieval. Amb la voluntat de continuar construint un espai d’intercanvi de coneixements del món medieval al Maresme s'ha decidit fer una versió en streaming per garantir la seva realització. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 10 de juny.

L’Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen In Maritima III Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme Medieval que proporciona un fòrum bianual on es presenten els treballs més recents sobre la història i el patrimoni medieval del Maresme. A punt d'arribar a la tercera edició, el certamen In Maritima ha esdevingut un espai d’intercanvi de coneixement únic per redescobrir el passat medieval de la nostra comarca. Aquesta tercera edició, que no es va poder celebrar l'any passat a causa de la pandèmia, es farà telemàticament i se centrarà en l’anàlisi del món funerari al maresme Medieval amb el títol Omnia mors aequat. El món de la mort al Maresme medieval.

El Simposi es concentra en una jornada matinal i les ponències marc i comunicacions es transmetran en directe des del Museu Arxiu de Vilassar a través de la plataforma de Youtube de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.

La inscripció, que és gratuïta i dona dret a rebre les actes editades, es pot fer fins al 10 de juny per participar com a oient, i fins al 31 de maig amb comunicació. Us podeu inscriure enviant un correu a museu@vilassardedalt.cat.

 

 

Et pot interessar