Torna Ràdio Vilassar de Dalt

Última revisió 18-01-2023 12:08
13/01/2023

Ràdio Vilassar de Dalt reprèn les emissions aquest dilluns des de les noves instal·lacions a Can Robinat i amb una graella renovada.

Aquest dilluns 16 de gener tornen les emissions de Ràdio Vilassar de Dalt després de l'aturada pels treballs de trasllat als nous estudis. Des de la propera setmana, doncs, el 97.4 FM tornarà a sonar amb la mateixa perspectiva vilassarenca de sempre i amb continguts renovats. Tornen els programes Fora de joc i Cinemania i s'estrenen espais com Fes ta festa, centrat en la cultura popular, el magazine juvenil La pròrroga, l'espai d'entrevistes Gent del poble o el magazine de caire social i divulgatiu Tot comença avui. També es reprenen els informatius que, cada divendres al migdia repassaran l'actualitat de la setmana i l'agenda cultural. 

En aquesta nova etapa, Ràdio Vilassar de Dalt tornarà a garantir una emissió ininterrompuda durant les 24 hores del dia gràcies a un nou acord de col·laboració amb Catalunya Ràdio. D'aquesta manera, entre les 20 h i fins les 12 h del dia següent es podrà seguir el contingut de Catalunya Ràdio a través del 97.4. A més a més, també s'emetrà el Catalunya migdia amb la vilassarenca Gemma Bonet, cada dia de 14 a 15 h.

Després de més de 30 anys al local del carrer del Mercat, els estudis de Ràdio Vilassar de Dalt s'han traslladat a l'edifici municipal de Can Robinat. Per tal d'acollir l'emissora, s'ha adaptat el vestíbul de l'equipament amb dues sales insonoritzades i equipades per tal que el mitjà local pugui desenvolupar-hi la seva activitat. El trasllat també suposa una modernització tant de l'espai com de l'equipament de la ràdio que compta amb un estudi i una sala de control totalment renovats. 

Si vols col·laborar amb la ràdio pots enviar un correu a emissora@vilassardedalt.cat.