Una truita de patata i tòfona guanya el Concurs de truites 2022

Última revisió 25-02-2022 10:05
25/02/2022

Una truita de patata i tòfona elaborada per l'equip format per Carlos Arango Barrieras i Bruno Arango Lopez ha estat la guanyadora del Concurs de truites del Carnaval 2022. La més original ha estat la de trinxat, cuinada per Barbara Soriano Bautista i Rafel Morata Chirivella.

Un total de 6 equips van participar aquest dijous 24 de febrer al Concurs de truites de Dijous Gras que obre els actes del Carnaval de Vilassar. La creativitat dels equips es va fer notar en la varietat dels ingredients que van farcir les truites, des dels espinacs, les patates o la ceba, passant pel bacallà, els xampinyons, les gambes o els alls tendres. 

Instal·lats a l'Estrella, els equips van tenir 30 minuts per elaborar les seves receptes abans que el jurat, format per Josefa Lopez, Jaume Turon i Luis Lara, tastés totes les truites per assolir un veredicte. Deixant constància de la gran qualitat de totes les elaboracions, finalment, el jurat va escollir la truita de trinxat com la més original d'aquesta edició del concurs; i la truita de patata i tòfona com la millor. 

Després de l'entrega de premis i diplomes, els equips van acabar el vespre compartint un tastet de cadascuna de les truites.

Et pot interessar