Vilassar commemora la Diada aquest cap de setmana

Última revisió 07-09-2022 11:55
07/09/2022

Del 9 a l'11 de setembre, Vilassar commemora la Diada Nacional de Catalunya amb diverses activitats organitzades per organismes municipals i entitats de la vila.

El programa d'actes de commemoració de la Diada a Vilassar començarà el divendres 9 al vespre amb la conferència 'La desfeta. L'11 de setembre de 1714 i les seves conseqüències' amb l'histpriador Agustí Alcoberro que també servirà com a presentació del llibre 'La desfeta. 11 de setembre de 1714'. Serà al Museu Arxiu de Vilassar a les 19.30 h.

Com és habitual, l'acte institucional tindrà lloc el dia 10 de setembre al vespre. Començarà a la Plaça de la Vila, punt des d'on sortirà la marxa de torxes que arribarà a la Plaça 11 de setembre. Allà es farà lectura del manifest, es faran les ofrenes florals i finalitzarà l'acte amb el Cant dels Segadors i coca per a tothom.

El cap de setmana es tancarà amb la recuperació  de la Megadiada de Can Salvet que torna a celebrar-se després de la pandèmia. L'Espai Cívic Les Escoles acollirà una matinal d'activitats amb circ, balls de Bollywood i festa de l'escuma.