VILAssar florida, un nou concurs de decoració floral per la Festa Major

Última revisió 08-04-2021 09:07
31/03/2021

Fins al 21 d'abril està obert el termini per apuntar-se al primer concurs de decoració floral de Vilassar de Dalt amb motiu de la Festa Major dels Sants Màrtirs.

Aquesta Festa Major dels Sants Màrtirs neix el concurs VILAssar florida amb ’objectiu de propiciar espais agradables i la qualitat de vida dels veïns, la conscienciació social envers el medi ambient i el desenvolupament de l’economia local a través de l’atractiu dels carrers del poble. De la mateixa manera, aquesta nova activitat busca promoure l'aspecte primaveral de la Festa Major i contribuir també a crear un ambient festiu i de col·laboració entre el veïnat.

El concurs convoca la ciutadania, entitats i comerços de Vilassar a decorar amb motius florals espais privats visibles des de la via pública. Estarà dividit en 3 categories i els premis (3 per categoria) aniran dels 50 als 300€ en vals de compra pel comerç de Vilassar. 

Per apuntar-se al concurs cal presentar una instància a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament indicant aquestes dades:

  • Nom i cognoms de la persona concursant, o d’un representant en cas de tractar-se d’una entitat, associació, grup veïnal o comerç. En aquest cas, també caldrà facilitar el nom de l’entitat, associació, grup veïnal o comerç.
  • Número de telèfon de contacte.
  • Adreça de l’element decorat que es presenta a concurs.
  • Categoria en què participa (només a una d’elles): categoria A (balcons, finestres, portals); categoria B (elements privats a carrers, i patis o jardins privats); categoria C (comerços)
  • Ha d’adjuntar també l’autorització per a la publicació i tractament de les seves dades personals o de l’entitat, associació, grup veïnal o comerç.

Podeu consultar tots els detalls de la convocatòria a les bases.

Enllaços