Treballs d'asfaltat en diversos punts del municipi

Última revisió 30-06-2022 12:18
23/06/2022

El dimecres 29 de juny començaran treballs de reparació del paviment de la calçada en diversos punts de Vilassar de Dalt. Les possibles afectacions a la mobilitat rodada o l’aparcament s'informaran prèviament pels diversos canals municipals.

El proper dimecres 29 de juny comencen treballs de reparació del paviment de calçada en diferents àmbits del municipi amb una superfície aproximada de més de 1.400 m2 repartits en una quarantena d’actuacions. Aquestes actuacions inclouen tant incidències comunicades per l’aplicatiu Attend com el recull fet en treball de camp per part dels Serveis tècnics de l'Ajuntament. S’actuarà preferentment sobre paviments que poden ser un risc per la seguretat viària i en especial a la xarxa bàsica.

Les ubicacions principals d'aquests treballs se situen als sectors de La Cisa, Sta. Maria i Reina Elisenda. Altres ubicacions són la carretera BV-5023, Av. St Sebastià, Riera Targa i Salvat Papasseit.

Els treballs tindran una durada de 2 setmanes i s’informarà prèviament en cas d’afectacions a la mobilitat rodada o l’aparcament.
 

Et pot interessar