El Casal Popular trasllada la seva activitat escènica a La Massa

Última revisió 17-11-2023 11:33
15/11/2023

El Casal Popular i l'Ajuntament, a través del Consorci del Centre Cultural i teatral La Massa, han arribat a un acord perquè el Casal pugui fer ús del teatre La Massa mentre tingui la seva sala tancada.

La sala teatre del Casal està tancada provisionalment a l'espera que es puguin fer les obres d'adequació que calen per desenvolupar-hi l'activitat que s'hi feia fins ara. Davant d'aquesta situació i per tal de garantir la continuitat de l'activitat escènica del Casal, l'entitat i el Consorci del Centre Cultural i teatral La Massa han arribat a un acord per augmentar el nombre de cessions gratuïtes del teatre vilassarenc. Amb aquest acord, el Casal disposarà de fins a 5 cessions de La Massa Teatre perquè els grups del Casal puguin fer-hi les seves representacions.

Actualment, el Casal Popular continua desenvolupant les seves activitats ordinàries en altres espais de l'edifici de l'entitat a l'espera que es pugui reformar la sala teatre. En aquest sentit, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt ja està mantenint converses amb el Bisbat de Barcelona, propietari de l'edifici, per trobar-hi una solució.