Els Geganters de Vilassar, premiats per l'espectacle Ànima

Última revisió 26-11-2021 13:00
26/11/2021

La Colla de Geganters de Vilassar ha guanyat el Premi Arç Cooperativa a l'Activitat de l'associacionisme aultural català 2021, per l'espectacle ÀNIMA: Cercant l'esperit dels Gegants en l'entrega dels IV Premis Antoni Carné.

La IV edició dels Premis Antoni Carné de l'Associacionisme cultural català, organitzats per l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català, han reconegut els Geganters de Vilassar de Dalt amb el premi a l'Activitat de l'any per l'espectacle Ànima que va obrir els actes de la passada Festa Major dels Sants Màrtirs. Representants de la colla van recollir el guardó en un acte que es va celebrar aquest dijous 25 de novembre a l'Orfeó Martinenc de Barcelona

Ànima

Amb l'espectacle Ànima, els gegants van tornat a sortir del local després de més d'un any tancats i ho van fet en un espectacle que va omplir el Parc de can Rafart i que va comptar amb la presència de gegants, capgrossos, músics i actors per tal de descobrir el secret que fes reviure els gegants. A través del somni de la Júlia i amb la companyia d'en Salvador Riera i molts altres personatges, el públic va fer una passejada pels records de la vida gegantera de Vilassar de Dalt fins a arribar als nostres dies. Quan finalment van despertat els gegants, l'espectacle va acabat amb una gran ballada i focs artificials. 

Premis Carné
Premis Carné
Autor: Geganters de Vilassar