La Festa Major dels Sants Màrtirs 2021 comença despertant l'ànima dels gegants

Última revisió 29-04-2021 11:13
25/04/2021

La Festa Major dels Sants Màrtirs 2021 ha donat el tret de sortida aquest dissabte 24 d'abril recuperant la presencialitat amb una exposició de La Massa CCV, la presentació d'un llibre a càrrec de l'Ateneu l'Estrella i el primer acte dels Gegants de Vilassar.

La Massa, Centre de Cultura Vilassarenc ha inaugurat aquest dissabte al migdia l'exposició Arrels que volen que es podrà veure a la Sala de La Massa fins al 9 de maig i que articularà diverses activitats durant aquests dies de Festa Major.

A la tarda, l'Ateneu l'Estrella ha presentat el llibre 'Tan sols viure' en un acte que ha reunit el públic als Jardinets per conversar amb Sara Montesinos de rutes migratòries, fronteres i la llei d'estrangeria.

Al vespre ha estat el torn dels Gegants de Vilassar i un dels grans actes d'aquesta Festa Major. Els gegants han tornat a sortir del local després de més d'un any tancats i ho han fet en un espectacle que ha omplert el Parc de can Rafart i que ha comptat amb la presència de gegants, capgrossos, músics i actors per tal de descobrir el secret que fes reviure els gegants. A través del somni de la Júlia i amb la companyia d'en Salvador Riera i molts altres personatges, el públic ha fet una passejada pels records de la vida gegantera de Vilassar de Dalt fins a arribar als nostres dies. Quan finalment han despertat els gegants, l'espectacle ha acabat amb una gran ballada i focs artificials. 

Les figures dels Gegants de Vilassar es podran visitar durant tota la Festa Major a l'espai de l'Estrella.