Avança l'execució dels projectes guanyadors dels Pressupostos participatius

Última revisió 21-02-2022 14:12
21/02/2022

Amb la instal·lació de nou equipament esportiu gairebé enllestida, aquest dilluns comencen els treballs de muntatge de nous jocs al Parc de can Rafart acompanyats de millores en la il·luminació, pavimentació, mobiliari urbà i jardineria.

Entre les propostes guanyadores dels Pressupostos participatius 2021 hi havia la instal·lació de nous equipaments esportius públics, un nou skate park i la millora del parc infantil de can Rafart. 

La instal·lació de nous equipaments esportius pública va ser la proposta més votada, amb 286 vots i ja ha finalitzat el muntatge d'una nova calistènia i ja s'està treballant en la instal·lació de porteries i cistelles a les Oliveres i Maragall.

Pel que fa a la millora dels Parcs infantils de can Rafart, aquest dilluns 21 de febrer ha començat la renovació i ampliació dels jocs, una acció que anirà acompanyada de millores en la il·luminació, pavimentació, mobiliari urbà i jardineria. Totes dues zones de jocs ampliaran el rang d'edat dels jocs per tal de garantir que infants i joves de totes les edats puguin jugar-hi. Per aconseguir-ho s'arranjaran els elements ja existents i se n'hi sumaran de nous com es pot veure a les imatges adjuntes. Es preveu que aquestes actuacions estiguin finalitzades a mitjans del mes de març. A més a més, i aprofitant aquesta actuació, durant aquests dies l'Ajuntament també està realitzant treballs d'ampliació de la zona de jocs de l'Espai cívic Les Escoles.

Finalment, els treballs de construcció de l'Skate Park de Vallmorena començaran la setmana que ve i està previst que tinguin una durada aproximada de dos mesos.