Concert: Rhapsody in blue

amb el Duo Voronkov

Aquest concert és un viatge a través de la figura del violí per explorar tant les composicions més cèlebres, com arranjament de gran clàssics i composicions de nova creació de la música clàssica nord americana basada el la fusió i el diàleg amb el folklore hebreu, el jazz, el blues i el swing.

Passant per Gershwing, el rei de la fusió de jazz, blues i clàssica, Joseph Achron que va basar una gran part de la seva composició en la música tradicional jueva i finalitzant amb el compositor contemporani Ilya Levinson, el públic podrà gaudir de primera mà de tots els registres i possibilitats del violí, així com del pas del temps a través del diferents gèneres que s’han explorat amb aquest instrument. 

El Duo Voronkov està compost per la violinista ucraïnesa Ala Voronkova, que toca amb un violí Gio Paolo Maggini de l’any 1600 i el director d’orquestra, pianista i compositor rus Guerassim Voronkov,. Tot plegat anirà acompanyat dels comentaris de la directora d’escena i divulgadora musical Maria Voronkova, que explicarà la història, el context i totes les curiositats sobre les peces que escoltaran.

Compra les teves entrades al web lamassaccv.cat.

03/06/2022
Hora inici 19:30
693594463
10 €
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-05-2022 11:57