El Carnaval 2022 canvia la Rua per una festa a la Plaça de la Vila

Última revisió 21-02-2022 13:54
18/02/2022

A causa de la incertesa en les restriccions i el poc temps per organitzar els actes de Carnaval, no hi ha hagut inscripcions a la Rua i, per això, l'Ajuntament ha cregut oportú modificar la celebració i canviar la rua per una festa amb animació i actes a plaça tot el matí de diumenge que es donaran a conèixer al llarg de la setmana que ve.

Tot i que finalment no hi haurà Rua de Carnaval, la festa no s'atura a Vilassar de Dalt! El diumenge 27 durant tot el matí, hi haurà actes i animació per a tots els públics a la Plaça de la Vila per celebrar el Carnaval 2022. A partir de les 11.30 h. Festa de Carnaval a la Plaça de la Vila amb la internvenció de la Reina Carnestotes i l’actuació familiar dels Farsants. Vine distressat i podràs aconseguir entrades pel Cicle de cinema familiar a La Massa (fins a exhaurir les localitats)! 

La programació de Carnaval començarà el 24 de febrer, Dijous gras, amb el tradicional Concurs de truites. L'Estrella acollirà, un any més, aquest concurs de cuina en què els vilassarencs i vilassarenques podran demostrar les seves habilitats a l'hora d'elaborar la millor truita de l'any. Els equips podran estar formats per un màxim de dues persones i caldrà que formalitzin la inscripció abans del 21 de febrer. 

El Concurs de truites se celebrará el Dijous gras a les 20.00 h. Els equips disposaran d’un màxim de 30 minuts per cuinar la seva truita. Transcorregut aquest temps i després de l'avís del jurat, hauran d'apagar el fogó i retirar-se del seu lloc de treball. Cada equip podrà fer només una sola truita i és obligatori que la truita incorpori algun component sòlid per barrejar amb els ous. Tot seguit, el jurat tastarà les diferents truites i farà públic el seu veredicte.

Carnaval 2022
Carnaval 2022

Et pot interessar