L'Espai cívic les Escoles es converteix en la fàbrica de llaminadures Ponska

Última revisió 31-10-2023 13:46
31/10/2023

330 persones es van atrevir a entrar a la fàbrica de llaminadures Ponska, escenari de la Castanyada terrorífica d'aquest any que va tenir lloc el divendres 27 d'octubre.

L’Espai Cívic Les Escoles es va transformar en la fàbrica de llaminadures Ponska, la més important a tot el món gràcies a la seva creadora, Willia Ponska.

Sota la dolça aparença d’una fàbrica entranyable s’amagava un gran secret, aquell que entrava a visitar les instal·lacions, només en podria sortir si tenia l’atzar de cara i trobava el bitllet daurat a la màquina de boles. Si no, els temibles treballadors Ponska es quedarien amb els visitants, i gràcies als seus òrgans, podrien fabricar més llaminadures, fent-les encara més addictives.

Enguany, l’equipament comptava amb una màquina de cotó de sucre a l’exterior, mentre que a l’interior, les persones que hi entraven trobaven la recepció, la cuina, el magatzem, la sala d’experimentació i un bosc terrorífic que permetia sortir a l’exterior. A més, els passadissos de l’edifici comptaven amb la inquietant presència de personatges fantasmagòrics.

Per poder dur a terme la Castanyada terrorífica 2023, l’activitat va comptar amb la presència dels equips educatius del Centre Obert, el Servei de Joventut i d’Educació. També va comptar amb l’ajuda de 25 voluntàries i voluntaris que van col·laborar perquè, un any més, el passatge del terror tornés a ser un èxit de participació amb 330 visitants de totes les edats.