Magalí Sare, Eva Fernández i Ariadna Peya se sumen al cartell del Floral

Última revisió 06-03-2024 10:04
06/03/2024

Eva Fernández i Ariadna Peya completen els espectacles del Festival Floral que es podran veure a Vilassar de Dalt els dies 24 i 25 de maig.

El Floral, el festival de música i arts híbrides amb perspectiva de gènere, ha sumat, aquesta setmana, els darrers noms al cartell de l'edició del 2024. Magalí Sare completarà el programa del concert del 24 de maig a la Torre d'en Nadal de Vilassar de Mar que ja comptava amb Cristina Rosenvinge. Aquesta jornada musical es tancarà amb DJ Pussil de Asalto. Pel que fa al concert del 25 de maig a Can Rafart, l'actuació ja anunciada de la portuguesa Maro es completarà amb Eva Fernández en format trio i DJ Fricandones.

Aquest any, i per primera vegada, la dansa també formarà part del Floral amb Ariadna Peya que actuarà a l'Estrella el 25 de maig a les 18 h en el marc del Festival Revela't. 

L'última incorporació anunciada aquesta setmana és la de l'artista OKDW que presentarà el seu primer disc als jardins de can Sust de Vilassar de Mar el 26 de maig a les 12 del migdia.

Abonament Floral - Revela'T 2024

Aquest 2024, el Floral i el festival internacional de fotografia analògica de Vilassar de Dalt, Revela'T, uneixen forces. Tots dos esdeveniment coincideixen en dates i ofereixen un abonament conjunt que, per 45 €, permetrà accedir a totes les exposicions del Revela'T i a tots els concets del Floral.

Les entrades del Floral ja estan a la venda i es poden coprar al web del festival.

  

Floral
Floral