Maro i Christina Rosenvinge, caps de cartell del Floral 2024

Última revisió 06-02-2024 08:17
06/02/2024

Maro i Christina Rosenvinge encapçalen el cartell del Floral 2024, el festival vilassarenc que celebrarà la seva tercera edició del 24 al 26 de maig.

La tercera edició del festival Floral tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de maig a diversos espais patrimonials de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar i es consolida amb dues grans artistes de ressò internacional, Maro i Christina Rosenvinge, com a caps de cartell. 

Dirigit per Judit Neddermann i Martí Sancliment, el Floral és un festival de música i arts híbrides amb perspectiva de gènere que compta amb una programació formada íntegrament per dones i que dona cabuda a propostes d’artistes tant emergents com de reconeguda trajectòria. Les cantants Christina Rosenvinge i MARO són les dues caps de cartell de l’edició d'enguany i encapçalaran la programació d'un festival on també hi actuaran d'altres artistes en els àmbits de la música i de la dansa que s'anunciaran pròximament. 

ChristinaRosenvinge, considerada com un dels principals referents de cançó d’autor hispanoamericana, actuarà divendres 24 de maig a la Torre d’en Nadal de Vilassar de Mar. La cantant madrilenya farà un concert especial i íntim amb motiu del seu 60è aniversari on repassarà els seus trenta-cinc anys sobre els escenaris. 

La reconeguda cantautora portuguesa MARO oferirà dins el Floral l'únic concert de la temporada a Catalunya i ho farà el dissabte 25 de maig al Parc de Can Rafart. MARO debutarà al Floral presentant el seu últim treball discogràfic Hortelâ, un disc que defineix el creixement i el fet de mirar cap endins.

Abonament Floral - Revela'T 2024

Aquest 2024, el Floral i el festival internacional de fotografia analògica de Vilassar de Dalt, Revela'T, uneixen forces. Tots dos esdeveniment coincideixen en dates i ofereixen un abonament conjunt que, per 45 €, permetrà accedir a totes les exposicions del Revela'T i a tots els concets del Floral.

Les entrades del Floral ja estan a la venda i es poden coprar al web del festival.