Nova acció de formació del Servei d'ocupació en forma d'escape room

Última revisió 26-04-2022 13:36
24/04/2022

19 persones han participat en la darrera acció de formació organitzada per l'àrea de Promoció econòmica de  l'Ajuntament de Vilassar de Dalt que, amb la mirada posada en els nous mètodes de selecció de personal, ha pres forma d'escape room.

Tenint en compte les demandes del mercat de treball on s’utilitzen cada vegada més eines innovadores com l’escape room com a mètode de selecció, l'àrea de Promoció econòmica va realitzar, el 22 d’abril, el primer SCAPE ROOM: MISSIÓ OCUPACIÓ a les instal·lacions de les Escoles de can Pons amb l’objectiu de posar en joc les competències treballades al llarg de l’itinerari de millora de l’ocupabilitat realitzat des de diferents programes.  

Hi van participar 19 persones, un èxit de participació i predisposició gràcies al treball en equip entre les tècniques del la Fundació Gentis i els Servei Local d’Ocupació.

La recerca d’ocupació és un dels objectius bàsics del Servei de Promoció Econòmica que treballa per cercar dinàmiques innovadores per donar resposta als mecanismes de selecció ocupacional que continuament estan en procés de canvi.

Scape room
Scape room

Et pot interessar