Torna el Carnaval de Vilassar al carrer

Última revisió 18-02-2022 11:57
09/02/2022

La darrera setmana de febrer, Vilassar de Dalt recuperarà la disbauxa del Carnaval als carrers, després que l'any passat s'hagués de celebrar de manera virtual. 

Les celebracions del Carnaval 2022 a Vilassar de Dalt començaran amb el Concurs de Truites el 24 de febrer, Dijous Gras. L'Estrella acollirà, un any més, aquest concurs de cuina en què els vilassarencs i vilassarenques podran demostrar les seves habilitats a l'hora d'elaborar la millor truita de l'any. Els equips podran estar formats per un màxim de dues persones i caldrà que formalitzin la inscripció abans del 21 de febrer. 

El Concurs de truites se celebrará el dijous, 24 de febrer a les 20.00 h. Els equips disposaran d’un màxim de 30 minuts per cuinar la seva truita. Transcorregut aquest temps i després de l'avís del jurat, hauran d'apagar el fogó i retirar-se del seu lloc de treball. Cada equip podrà fer només una sola truita i és obligatori que la truita incorpori algun component sòlid per barrejar amb els ous. Tot seguit, el jurat tastarà les diferents truites i farà públic el seu veredicte.

El diumenge 27 al matí serà el moment de les disfresses i la festa al carrer. A causa del poc temps per organitzar els actes del Carnaval d'aquest 2022, no hi ha inscripcions a la rua i, per tant, l'Ajuntament ha cregut oportú modificar la celebració de la festa de Carnaval i canviar la rua per una festa amb animació i actes a plaça tot el matí de diumenge que es donaran a conèixer al llarg de la setmana que ve.


 

Carnaval 2022
Carnaval 2022

Et pot interessar